Avel

22Horses made in Sweden
shutterstock_292132418Vad?
Horses made in Sweden är en kommunikationssatsning där vi synliggör de positiva värden som svensk avel och uppfödning står för.
Madeleines-FotoLycka-1-36_madeleine samuelsson_0704Varför?
Vi nås ganska ofta av nyheter om vikande betäckningssiffror och att svenskar köper hästar utomlands. Samtidigt tycker många att svenskfödda hästar står för bra kvalité. För att locka till oss nya hästägare och inspirera nya krafter till att börja med hästuppfödning behöver vi lyfta fram allt det positiva som våra svenskfödda hästar står för, oavsett ras och sport. Det är även hög tid att börja prata om de mervärden som svenska uppfödare ger.
photo_jenny bjellqvist_0813_emma larssonHur?
Horses made in Sweden bygger på delaktighet och
engagemang. Tillsammans kan vi få fler att uppskatta svensk avel och uppfödning. Med hjälp av de råd och tips du hittar i den här handboken hoppas vi att du blir inspirerad att hjälpa till att sprida Horses made in Swedens budskap.
Framsida
Vem?

Horses made in Sweden är till för dig, din organisation eller ditt företag som vill sätta den svenskfödda hästen i centrum. Horses made in Sweden är en angelägenhet för alla som värnar om svensk avel och uppfödning.

_DSC0015_joanna schellin_0710 - KopiaMålet med satsningen är att…
•  Svenskfödda hästar ska vara det självklara valet vid hästköp
•  Öka betäckningssiffrorna och se till att vi får bättre villkor för att föda upp hästar i Sverige
•  Lyfta fram den svenskfödda hästen som en symbol för svensk hästnäring och den svenska landsbygden

Kommentera

Facebook